Dubbel Plus - Wie ben ik?
Dubbel Plus - Begeleiding hoogbegaafde kinderen
Wie ben ik?
 
Mijn naam is Wendy van Beurden - van Elsacker.
Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik woon en werk in Goirle, Noord-Brabant. Vanaf 1996 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Zo'n 10 jaar geleden ben ik me gaan verdiepen in meer- en hoogbegaafdheid. Ik volgde hiervoor diverse cursussen. Omdat ik me wilde specialiseren in hoogbegaafdheid ben ik in 2009 een tweejarige Master-opleiding gaan volgen. In 2011 ben ik afgestudeerd en mag ik me Master SEN specialist hoogbegaafdheid noemen. In november 2015 ben ik geslaagd voor de opleiding gevorderde talentbegeleider bij Novilo.
 
Op de basisschool waar ik momenteel werkzaam ben, word ik sinds 2009 gefaciliteerd om op deze school meer- en hoogbegaafde kinderen te kunnen begeleiden. Ik heb in de functie als Specialist Begaafdheid diverse taken. Zo heb ik het beleid geschreven en ben ik verantwoordelijk voor de uitvoer hiervan. Ik begeleid en coach het team van leerkrachten en ben de leerkracht van de Plusgroepen van groep 1/2 tot groep 8.

Naast mijn baan op basisschool 't Schrijverke ben ik ook werkzaam bij het Onderwijszorgteam te Tilburg in opdracht van samenwerkingsverband Plein 013. Ik werk daar als begeleider bij het Steunpunt Hoogbegaafde leerlingen en coach de leerkrachten van de Talentklas (een fulltime klas voor hoogbegaafde leerlingen in Tilburg).


Klik hier voor MIJN CV 

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer: 62196723