Dubbel Plus - Wie ben ik?
Dubbel Plus - Begeleiding hoogbegaafde kinderen
Wie ben ik?
 
Mijn naam is Wendy van Beurden - van Elsacker.
Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik woon en werk in Goirle, Noord-Brabant. Vanaf 1996 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Ruim 10 jaar geleden ben ik me gaan verdiepen in meer- en hoogbegaafdheid. Ik volgde hiervoor diverse cursussen. Omdat ik me wilde specialiseren in hoogbegaafdheid ben ik in 2009 een tweejarige Master-opleiding gaan volgen. In 2011 ben ik afgestudeerd en mag ik me Master SEN specialist hoogbegaafdheid noemen. In november 2015 ben ik geslaagd voor de opleiding gevorderde talentbegeleider bij Novilo.
 
Op basisschool 't Schrijverke, waar ik 19 jaar werkzaam ben geweest, werd ik sinds 2009 gefaciliteerd om op deze school meer- en hoogbegaafde kinderen te kunnen begeleiden. Ik had in de functie van Specialist Begaafdheid diverse taken. Zo heb ik het beleid geschreven en was ik verantwoordelijk voor de uitvoer hiervan. Ik begeleidde en coachte het team van leerkrachten en was de leerkracht van de Plusgroepen van groep 1/2 tot groep 8.

In mijn praktijk verzorg ik workshops, adviseer ik scholen en begeleid ik hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Daarnaast verzorg ik diverse workshops door het gehele land namens het Talentenlab.
Naast het werken in mijn praktijk ben ik werkzaam bij het samenwerkingsverband Plein 013. Ik werk daar als coördinator van Talent in Beeld. Onder Talent in Beeld vallen diverse voorzieningen:
- Steunpunt Hoogbegaafde Leerlingen (leerling- en schoolgebonden hulpvragen)
- Intermezzo (bovenschoolse orthopedagogische deeltijdvoorziening)
- Talentklas middenbouw en bovenbouw (voltijdse voorziening voor hoogbegaafde kinderen).
Samen met mijn collega, Maartje van den Brand, ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze voorzieningen.
Klik hier voor MIJN CV 

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer: 62196723