top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Goirle

Talentgedreven werken

Werken vanuit talenten. Zet anderen in hun kracht door in te zoomen op dat wat ze blij maakt!

Talentgedreven werken
Talentgedreven werken

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Goirle, Hoogstraat 60, 5051 RX Goirle, Nederland

Over het evenement

In het werken met kinderen wordt vaak gekeken naar gedrag dat kinderen laten zien en de prestaties die zij leveren. Er wordt veel gekeken naar wat niet goed gaat. Talentgedreven werken wil inzoomen op het verder ontwikkelen van kwaliteiten die er al zijn. Hoe kan ik werken vanuit een talentbenadering, wat is daarbij echt belangrijk? En zeker ook: Welke talenten van mijzelf kan ik daarbij als begeleider goed inzetten?

In deze training reflecteer je op je eigen handelen in relatie tot kinderen en wordt duidelijk waar je op moet letten. De training is opgebouwd vanuit het principe doorzien, doorleven en doorgeven.

Je leert over de achtergrond van werken vanuit talent. Wat doet het met kinderen als je ze vanuit hun sterke kant benadert? Daarna ontdek je zelf wat deze benadering met jou doet om daarna dit in je eigen werk toe te passen.

In deze training omschrijven we talenten vanuit dat waar je energie van krijgt. “Ik ben een echte creatieve maker, want ik houd ervan om het gevoel te hebben dat ik met mijn handen iets aan het creëren ben! Daarnaast ben ik een ideeënfontein; ik voel vaak een continue stroom aan ideeën”

Deel dit evenement

bottom of page