top of page

Wendy van Beurden

Eigenaar, trainer, individuele begeleider

Mail: wendy@dubbel-plus.nl

Telefoon: 06-30429206

Wendy is oprichter en eigenaar van advies- en begeleidingsbureau voor hoogbegaafde kinderen en jongeren: Dubbel Plus. Zij verzorgt workshops en trainingen voor leerkrachten, intern begeleiders en ouders. Ook begeleidt ze kinderen, jongeren en volwassenen individueel. Wendy is daarnaast werkzaam bij het Steunpunt Hoogbegaafdheid Brabant en trainer bij Novilo en het Talentenlab. Ze is de auteur van het werkboek voor coaches: Lucky7! 

Sylvia Veger

Individuele begeleiding

mail: sylvia@dubbel-plus.nl

Sylvia Veger begeleidt bij Dubbel-Plus leerlingen uit zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. 

Zij is leerkracht van een bovenschoolse plusklas en medewerker Steunpunt Hoogbegaafdheid Brabant. Sylvia heeft de MSEN specialist hoogbegaafdheid en de gevorderden opleiding talentbegeleider bij Novilo met succes afgerond.

Marie-Louise Brands

Individuele begeleiding

mail: marie-louise@dubbel-plus.nl

Marie-Louise is opgeleid als Docent VO Beeldende Vorming en Master SEN. Ze werkt als hoogbegaafdheid coördinator op het speciaal basis- en voortgezet onderwijs. Ze begeleidt kinderen individueel en in groepjes en hierbij ook de leerkrachten. Ze heeft 10 jaar RT gegeven en een plusklas gedraaid op een reguliere basisschool en heeft zelf 4 hoogbegaafde kinderen. 

Floor Oomens

Individuele begeleiding jongeren

mail: floor@dubbel-plus.nl

Floor Oomens begeleidt bij Dubbel-Plus leerlingen uit het voortgezet onderwijs. 

Zij is docent biologie op een begaafdheidsprofielschool (HAVO/VWO) en is daar tevens begaafdheids-

coördinator en counselor. Floor is opgeleid onderwijsorthopedagoog en afgestudeerd op hoogbegaafdheid. Zij verzorgt trainingen voor docenten en leerlingen. Daarnaast is Floor wandelcoach.

Margot van der Hamsvoort

Individuele begeleiding

mail: margot@dubbel-plus.nl

Margot is opgeleid leerkracht basisonderwijs, gericht op passend onderwijsaanbod voor hoogbegaafde kinderen. Ze begeleidt individuele kinderen bij Dubbel-Plus. Daarnaast werkt Margot binnen een school voor voltijd hoogbegaafdheidsonderwijs. Ze heeft ervaring met het werken in plusklassen en het begeleiden van leerkrachten bij het bieden van passend onderwijs aan hoogbegaafde kinderen in hun klas.

Dubbel Plus

Wij verzorgen workshops, adviseren scholen en begeleiden hoogbegaafde kinderen en ouders.

In onze mooie, ruime praktijkruimte geven wij diverse trainingen. Deze vindt u op de pagina 'workshops'.

Daarnaast verzorgen wij ook graag een training bij u op locatie. Neemt u voor de mogelijkheden gerust vrijblijvend contact op.

bottom of page