Dubbel-Plus

Begeleiding bij hoogbegaafdheid

Wendy van Beurden

Eigenaar, trainer, individuele begeleider

Mail: [email protected]

Telefoon: 06-30429206

Wendy is oprichter en eigenaar van advies- en begeleidingsbureau voor hoogbegaafde kinderen en jongeren: Dubbel Plus. Zij verzorgt workshops en trainingen voor leerkrachten, intern begeleiders en ouders. Ook begeleidt ze kinderen, jongeren en volwassenen individueel. Wendy is daarnaast werkzaam bij het Steunpunt Hoogbegaafdheid Brabant en trainer bij Novilo en het Talentenlab. Ze is de auteur van het werkboek voor coaches: Lucky7! 

Nathalie Laurens

Individuele begeleiding

mail: [email protected]

Nathalie is leerkracht basisonderwijs, speciaal onderwijs en remedial teacher. Ze heeft veel ervaring met het begeleiden van plusklassen. Bij Dubbel-Plus begeleidt ze dan ook voornamelijk kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Nathalie is mede-ontwikkelaar van EnIQma, een professionaliseringsspel hoogbegaafdheid voor leerkrachten.

Floor Oomens

Individuele begeleiding jongeren

mail: [email protected]

Floor Oomens begeleidt bij Dubbel-Plus leerlingen uit het voortgezet onderwijs. 

Zij is docent biologie op een begaafdheidsprofielschool (HAVO/VWO) en is daar tevens begaafdheidscoördinator en counselor. Floor is opgeleid onderwijsorthopedagoog en afgestudeerd op hoogbegaafdheid. Zij verzorgt trainingen voor docenten en leerlingen. Daarnaast is Floor wandelcoach.

Sylvia Veger

Individuele begeleiding

mail: [email protected]

Sylvia Veger begeleidt bij Dubbel-Plus leerlingen uit zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. 

Zij is leerkracht van een bovenschoolse plusklas en medewerker Steunpunt Hoogbegaafdheid Brabant. Sylvia heeft de MSEN specialist hoogbegaafdheid en de gevorderden opleiding talentbegeleider bij Novilo met succes afgerond.

Margot van der Hamsvoort

Individuele begeleiding

mail: [email protected]

Margot is opgeleid leerkracht basisonderwijs, gericht op passend onderwijsaanbod voor hoogbegaafde kinderen. Ze begeleidt individuele kinderen bij Dubbel-Plus. Daarnaast werkt Margot binnen een school voor voltijd hoogbegaafdheidsonderwijs. Ze heeft ervaring met het werken in plusklassen en het begeleiden van leerkrachten bij het bieden van passend onderwijs aan hoogbegaafde kinderen in hun klas.

Dubbel Plus

Wij verzorgen workshops, adviseren scholen en begeleiden hoogbegaafde kinderen en ouders.

In onze mooie, ruime praktijkruimte geven wij diverse trainingen. Deze vindt u op de pagina 'workshops'.

Daarnaast verzorgen wij ook graag een training bij u op locatie. Neemt u voor de mogelijkheden gerust vrijblijvend contact op.