top of page
Lucky7!
Lucky7!

Lucky7!

Vanaf heden is er een nieuw werkboek voor coaches op de markt: Lucky7!

Lucky7! is een begeleidingstraject met als doel kinderen en jongeren te helpen om blijvend te veranderen. Een combinatie van coachingstechnieken, therapiewerkvormen en kennis van de mens zijn in Lucky 7! samengebracht. Met Lucky7! heeft u een begeleidingstraject in handen waarmee coaches, leerkrachten en (interne) begeleiders op een effectieve manier kinderen en jongeren kunnen helpen. Het is erop gericht de levenshouding van kinderen en jongeren positief te beïnvloeden.

Deze training is gebaseerd op de 7 stappen in coaching van Tony Robbins.

Robbins noemt dit 7 steps to creating lasting change.

Iedere stap is uitgewerkt aan de hand van toepasbare interventies.

In dit boek is elke stap opgebouwd uit een deel theorie over de gebruikte interventies en een deel met praktische werkbladen waarmee een coach direct in de praktijk aan de slag kan. Na de uitleg over de te gebruiken techniek volgt steeds een werkboek-pagina. Daarmee biedt het werkboek praktische tools/handreikingen die meteen in het traject in te zetten zijn.

Lucky7! is een losbladig systeem in een fullcolour 4 rings-multomap en in kleur geprint op zwaar 160 grams papier. Werkbladen uit Lucky7! mogen door de koper worden gekopieerd voor eigen gebruik. De kosten zijn € 49,00 excl. 9% BTW en verzendkosten. Bestellen kan door invullen van onderstaand formulier. Na bestelling ontvangt u de factuur. Na voldoen van de factuur ontvangt u de map via de post.

Ik bestel graag een exemplaar van Lucky7!

Naam*

Straat en huisnummer*

Postcode en Woonplaats*

E-mailadres*

Opmerkingen

bottom of page